On this rainy day, Sydney goes gay

mardi gras 2012 Sydney

Het was af en aan aan het regenen, maar dat hield de duizenden mensen niet tegen om een kijkje te nemen bij het gay-event van Sydney. Homo’s, lesbiennes, toeristen en Australiërs, er kwam van alles op af. De Mardi Gras is over de top en we konden de horde mensen volgen naar Oxford street waar de parade begon.

Het stond al rijen dik achter de dranghekken en er werden zelfs krukjes verkocht om beter zicht te krijgen. De geluksvogels hadden een appartementje met balkon aan de straat en hadden het perfecte uitzicht. Hoang en ik keken alleen maar tegen paraplus aan waar af en toe een stukje parade bovenuit kwam.

De sfeer was echter al de moeite waard. Er knalde muziek uit de boxen en om de haverklap begon de mensenmassa te gillen. Er stonden dansers in minuscule pakjes en camera’s flitsen de hele tijd. Mensen waren zich aan het vergapen aan de verkleedde mensen die overal rondliepen. De hele politieafdeling van Sydney leek wel uitgerukt om alles in goede banen te leiden. Tja, Kylie Minogue zou dan ook de parade afsluiten. Omdat Hoang en ik toch niets konden zien zijn we na een tijdje maar weer naar huis gegaan. Kylie moesten we dan maar missen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s