Het zware leven van een werkvrouw

Drie weken werk zitten er alweer op. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat we aan een grote zaak werken. De grootste van Australië welteverstaan. Het werk zelf is niet altijd even spannend en de afgelopen twee dagen heb ik me er doorheen moeten slepen, maar we zitten wel gezellig met z’n vieren, mogen onze eigen tijden en uren bepalen en krijgen gewoon goed betaald. Elke week weer een bedrag op je bankrekening werkt dan toch erg motiverend!

De man die ons ingehuurd heeft schijnt nogal wat geld te hebben, dus af en toe worden we getrakteerd. Twee weken geleden een rijsttoetje voor iedereen op kantoor. Vorige week een ijsje. Vandaag werd een half uur van te voren ineens gezegd dat hij ons mee uit lunchen nam. Huh? Er kwam een man binnen en toen moesten we gaan. 10 minuten later zitten we in Dee Why hotel aan tafel met 3 mannen; onze opdrachtgever, een vriend van hem en zijn advocaat, allemaal met vette handen en saus rondom onze mond. Kies maar wat uit. Ik had een heerlijke wrap met kip en er stonden kannen cola op tafel. Ze vonden het gek dat we niet aan de alcohol gingen. Dat was ook echt geen probleem geweest. Of we zeker wisten dat we niets wilden. Verder hebben we vooral met de advocaat gepraat en hebben de andere twee samen wat dingen besproken. “Tja.” Zegt de advocaat, “dit gebeurt wel vaker. Denk je dat je naar een meeting gaat en dan zitten ineens al zijn vrienden om de tafel. Je went er wel aan.” Ja, hard werken moeten we…

Advertenties

One thought on “Het zware leven van een werkvrouw

  1. ha dre,

    haha, toen ik in mijn mailbox de titel van dit bericht las, dacht ik dat er een verhaal kwam met onbetaalde overuren en saaie collega’s. Beter zo! Geniet van je werk!

    Groetjes,
    Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s