Ambitieuze plannen

Het begon allemaal met mijn collega Carly die 2 weken ‘time to kill’ had. Aangezien wij ook heel wat tijd niets stonden te doen in de parfum-wagen, hadden we genoeg tijd om de mogelijkheden door te nemen. Waarom huren we geen auto en rijden naar Alice Springs, het centrum van Australië. Alleen… de kosten zouden dan wel oplopen door de benzine. In de Blue Mountains, net buiten Sydney, waren we ook alle twee nog niet geweest. Ik zou er graag gaan wandelen, maar wil niet te veel alleen doen. Je weet immers maar nooit wat er kan gebeuren.

Dus nu zijn we ons aan het voorbereiden op een drie-daagse hike door de Blue Mountains. Drie dagen over het 6 foot track, een historische paardenroute. Drie dagen zonder douche, met een schepje als toilet, een tentje, eten en drinken voor drie dagen en een regenjas. Het weer in de Blue Mountains verandert namelijk nogal eens.

De hike wordt beschreven als ‘moeilijk’, maar daar laten we ons niet door stoppen. Het pad zou in ieder geval goed onderhouden zijn. Ondanks dat de route door borden aangegeven wordt hebben we toch maar een kaart gekocht. We gaan proberen om ook een baken te krijgen bij de politie, zodat we gevonden kunnen worden mocht het mis gaan. Laten we hopen dat we achteraf alleen maar klagen over het extra gewicht dat het ding met zich mee bracht.

De laatste keer dat ik met bepakking heb gelopen was in Malta en toen woonde ik nog in Amsterdam. Ja, de 1e keer dat ik daar woonde. Carly en ik gaan op pure wilskracht. Gelukkig hebben we alle twee het award project gehaald…

Advertenties

4 thoughts on “Ambitieuze plannen

  1. super gaaf. Blue mountains zijn prachtig. Wel graag heel terug komen, de baken is dus een goed idee ;)
    groetjes, Tonneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s