Peptalk

Nieuwe maand, nieuwe start, nieuw werk, nieuw bed. Alles is nog open, niets is bepaald. Behalve dan dat je op een boerderij gaat werken. Een boerderij met kersen en nashi, wat dat dan ook moge wezen. Ok, ok… in eerste instantie moest je even slikken toen je de accommodatie zag, maar het komt wel goed. Het is een soort hostel, dus als er nieuwe mensen komen werken heb je tenminste iemand om tegen te praten.

Je hebt gelijk, het is een hol! Maar hé, aan Uilenstede (Amstelveen) kon je ook wennen. En over drie dagen gaat het enige meisje weg en dan kun je het grote bed inpikken. Misschien kun je net als zij wel met de familie eten en hoef je nooit gebruik te maken van die vieze keuken. En douchen met je slippers aan voelt net als op de camping.

Boer Tony had niet verwacht dat je echt op zou komen dagen, na vele ervaringen met backpackers, dus je hebt nu al een pluspuntje. En je hebt zelfs je eerste werkuurtje als boerin al overleefd. Na een uur met een hamer heb je nog steeds al je vingers, en hebben ze allen nog een gezonde kleur. Zet je verstand maar gewoon op nul en laat alles over je heen komen. Daarna kun je altijd nog je conclusies trekken. Nu neem eerst eens grote hap lucht en zucht. Alles went Andrea, alles went.

Advertenties

3 thoughts on “Peptalk

  1. Wat een avontuur, heerlijk om te lezen, alsof ik er even bij ben, benieuwd hoe het verder gaat! Doet mij deels aan Tony denken, die heeft ook door Australië getrokken en o.a. bij de boer gewerkt. Veel succes met alles en hartverwarmende Sjwaamer groetjes van Marjan Hermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s