De beetjes bij elkaar schrapen

Van de regen in de drup. Het lijkt alsof de winter hier overgeslagen wordt. De condities hier zijn niets vergeleken met het voorgaande jaar. Eindelijk snap ik waarom iedereen zo opgewonden was vorig seizoen. Terwijl we toen rond deze tijd een dik pak sneeuw hadden, lijken we nu te moeten vechten.

De sneeuwkanonnen worden aangezet zodra het kan en zelfs overdag werd er af en toe sneeuw gemaakt. Het overgrote deel van de liften is open, maar één lift is ook alweer gesloten. Wegens sneeuwgebrek. Het was al niet fantastisch, maar de afgelopen dagen is het overgrote deel van de sneeuw weggeregent.

We zitten middenin een winterse hittegolf. De zon smelt de sneeuw en de regen spoelt het weg. Er beginnen zwembadjes te ontstaan op de pistes. Er wordt sneeuw van buiten de pistes de pistes opgeschoven om dun laagje uit te spreiden zodat we kunnen blijven skiën.

We hebben een aantal prachtige dagen gehad, waarop de pistes perfect geprepareerd waren en het echt genieten was. Het blijft wel echt vechten. We krijgen het nog niet voor niets. Toch blijven we hoopvol. Voor komend weekend wordt er een drop in de temperatuur voorspeld. Ik ga er dus vanuit dat ik dit weekend weer lekker over de poedersneeuw kan knallen.

Advertenties

2 thoughts on “De beetjes bij elkaar schrapen

  1. Hier komt de echte zon volop tevoorschijn, heerlijk genieten van warme zomeravonden op terrasjes of lekker in de tuin! We hebben zelfs vuurvliegjes gezien, het hele bospad vol tot in onze tuin!

  2. Hier wordt het een mooi zomerweekend met veel zon. Dus ik wens voor jou een super winterweekend met veel sneeuw! Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s