Zwarte dag

ff no snowHet was een lang gevecht. Een strijd met ups en downs tot het bittere eind, maar het eind is gekomen. Friday Flat, onze beginnerspiste, is niet meer. Weken lang dreigde de sneeuw te verdwijnen, maar men bleef pushen. Vandaag kon het eigenlijk echt niet meer en heeft men eindelijk besloten de knoop door te hakken. Friday Flat wordt gesloten.

Het was lachen en huilen toen mensen door de modder en waterpoelen naar beneden kwamen. Beginners werden omver geskied door de gevorderden die geen andere route konden volgen dan door diezelfde modder en waterpoelen. Vanochtend was er nog een beetje sneeuw, maar die verdween met de zon.

Een overhaaste beslissing werd gemaakt om de hele reutemeteut naar hoger gelegen gebied te verplaatsen. De skischool draait vanaf morgen vanuit een hokje boven op de piste. Samen met een collega heb ik allespullen op de stoeltjeslift gezet en het er bovenaan weer vanaf gehaald.

Het wordt een chaotische laatste week, maar in ieder geval een met het laatste beetje sneeuw. Witte sneeuw, in plaats van de zwarte piste op Friday Flat. Rust in vrede Friday Flat. Dat je volgend jaar reïncarneert met een dikker pak sneeuw. Ik ben er niet al te rouwig meer om. Het einde nadert, maar dat is ok. Op naar nieuw avontuur.

Advertenties

One thought on “Zwarte dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s