Een nieuwe routine

DSCN3432De dag begint lekker. Samen met collega’s ski ik naar mijn werk, een rugzak met lunch en spullen op mijn rug. We zijn de eerste mensen op de piste. Zelfs ski patrol is er nog niet geweest. Op de berg bij het Merrits restaurant is het nog rustig. Langzaam beginnen we de plek voor onze meeting op te zetten.

We hebben een gebied afgezet om alle kinderen te verwelkomen. Het is back to basic, maar het werkt. Aangezien er hier niet echt een beginnersgedeelte is hebben we de trein ingezet om mensen een stukje de piste op te rijden. Elke dag zetten we een treinweggetje af. Je ziet nu dus niet alleen de kleine kinderen in de trein. Af en toe gaan er een paar volwassenen omhoog die te lui zijn om te lopen.

De rest van de dag is het improviseren. We hebben een kleine ruimte ingericht als lunchkamer. ’s Ochtends komen de drankjes en het brood met de stoeltjeslift omhoog. Het keukenpersoneel skiet de overige dingen naar beneden als de lunchtijd nadert. Waar we mensen normaal gesproken op een bepaald niveau willen hebben voordat ze de grote lift in gaan, sturen we nu groepen omhoog die nog maar net kunnen stoppen.

De pistes zijn chaos. Beginners en gevorderden proberen elkaar te ontwijken. Het is niet meer heel druk. Elke dag zie je het verschil in sneeuw tussen de ochtend en de middag. Sneeuw verdwijnt dus echt voor de zon. Aan het eind van de dag wordt alles weer ingepakt en opgeruimd. Door de papsneeuw skiën we snel naar de stoeltjeslift. Helemaal naar beneden skiën kan al niet meer. De laatste week van de skischool geeft ons nog een uitdaging!

Advertenties

One thought on “Een nieuwe routine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s